Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

патрульна поліція Львова

Четвер, 9 березня 2017, 12:30

На дорогах Львівщини виявили рекордно великі ями

дороги Львівщини

На автодорозі Стрий–Нижні Ворота ями у глибину сягають до 23 см, а в ширину – до 2 м.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Патрульна поліція Львова обстежила автодороги Львів–Червоноград, Стрий–Нижні Ворота спільно зі Службою автомобільних доріг області та підрядниками.

Як з'ясувалось, майже 100 км до межі із Закарпатською областю перебувають у незадовільному стані: практично всі вибоїни перевищують граничні норми 4 см у глибину, а напливи простягаються на кілька кілометрів. 

"Такі вибоїни є небезпечними, оскільки можуть призвести до ДТП та інших негативних наслідків. Ми виявили такий собі антирекорд – вибоїну, глибиною 23 сантиметри, шириною 2 метри на мості, де водій не має змоги її об’їхати. Поряд із ямою уламки від автомобілів. Будемо вживати всіх необхідних мір, аби всі недоліки усунули якомога швидше", – розповів інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова Харчун Андрій. 

Натомість інженер відділу якості, технічного контролю та нових технологій служби автомобільних доріг Львівщини Котловий Микола запевнив, що дорожники ліквідовують аварійну ямковість на дорогах державного значення. І до Великодніх свят всі ями планують залатати. 

Як зазначають поліцейські, стан автодоріг Львів–Рава-Руська та Львів–Червоноград не кращий, відтак у же з наступного тижня почнуть інспектувати інші Львівські дороги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.