Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Фотографії Львова

Палац Хоткевича

П'ятниця, 10 березня 2017, 16:02

Мартиненка поновили на посаді директора Палацу культури ім. Хоткевича

Фотографії Львова

Ігоря Мартиненка відсторонили від посади через п'янство на роботі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, суддя Галицького районного суду поновив на посаді директора міського Палацу культури ім. Г. Хоткевича Ігоря Мартиненка, якого торік на робочому місці бачили п'яним.

Управління культури міськради подає апеляцію.

Зазначимо, 25 жовтня 2016 року працівники управління культури виявили Ігоря Мартиненка на робочому місці в стані сильного алкогольного сп’яніння, що, за словами працівників та відвідувачів палацу, було не вперше. Така ситуація і стала підставою для його звільнення з 26 жовтня. 

Проте, вже 31 жовтня Мартиненко надіслав на адресу управління культури повідомлення, в якому йшлося, що цього дня він перебував «на лікарняному», а згодом, він звернувся до Галицького районного суду з позовом про поновлення на роботі.

«Позов І. Мартиненка з першого і до останнього абзацу побудований на припущеннях і посиланнях на неправдиві відомості, що були спростовані свідками під час судового засідання та з невідомих причин не були взяті судом до уваги. Також в позовній заяві не наведено жодних доказів, що Ігор Мартиненко в цей день не перебував в стані алкогольного сп’яніння – усі додані стороною позивача медичні документи стосуються дат значно пізніших, ніж 25 жовтня, але у задоволенні клопотання про витребування первинної медичної документації саме за цей день суд відмовив», – повідомив в.о. начальника управління культури Михайло Мороз.

Наразі місткрада готує апеляційну скаргу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.