Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Wizz Air

commons.wikimedia.org

Понеділок, 13 березня 2017, 12:36

Аваікомпанія Wizz Air запустить рейс зі Львова до Берліну

Wizz Air

Wizz Air планує запустити чотири нових авіарейси в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, угорська авіакомпанія Wizz Air запускає рейси з Києва у Познань, Люблін і Франкфурт-Хан, а також зі Львова у Берлін.

Уже з 18 червня авіакомпанія почне виконувати перельоти з львівського аеропорту у Берлін-Шенефельд, а з серпня – запустить три нових рейси з Києва в Познань і Люблін у Польщі та Франкфурт-Хан в Німеччині. 

Також компанія планує у серпні 2017 запустити два нових рейси, які будуть зв'язувати Київ з Копенгагеном (Данія) і Нюрнбергом (Німеччина).

Нагадаємо, у січні цього року представники авіакомпанії Wizz Air оголосили про повернення до Львова.

Додамо, у березні 2015 року перевізник Wizz Air оголосив про припинення діяльності підрозділу "Візз Ейр Україна" у зв'язку з економічною ситуацією в країні, що призвело до скасування всіх рейсів зі Львова. Раніше авіакомпанія Wizz Air заявляла, що повернеться на український ринок, коли закінчаться військові дії.

Зазначимо, Wizz Air – найбільший авіаперевізник у Центральній і Східній Європі, який пропонує рейси більше, ніж за 420 маршрутами з 25 баз, з'єднуючи 124 напрямки в 38 країнах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.