Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ryanair у Львові

Середа, 15 березня 2017, 16:50

Лоукост Ryanair офіційно у Львові: перші рейси стартують 30 жовтня

Ryanair у Львові

Ryanair здійснюватиме з аеропорту "Львів" 16 рейсів на тиждень за 7 напрямками.

Про це передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні у Міжнародному аеропорті "Львів" ім. Данила Галицького офіційно презентували прихід в Україну одного із найбільших лоукостів Європи –авіакомпанії Ryanair.

Україна стала 34 країною для Ryanair, відтак компанія запускає чотири нових маршрути з Києва та сім – зі Львова. Щотижня з аеропорту "Львів" здійснюватиметься 16 авіарейсів, а очікуваний пасажиропотік становить 260 000 осіб.

"Продаж квитків за акційною ціною уже відкритий, а самі польоти стартують з 30 жовтня. Хоча гендиректор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська дуже мене просила, тому я погодився подумати над тим, чи можливо якось пришвидшити цей процес. Можливо, якісь маршрути будуть доступні у вересні. Найвірогідніше це може бути сполучення з Лондоном", – розповів комерційний директор Ryanair Девід О'Брайан.

Як зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, перемовини з компанією Ryanair тривали не один рік.

"Для нас це дуже великий крок, адже перемовини тривали не один рік, втім сьогодні ми офіційно заявляємо: Ryanair в Україні. Я вважаю, що авіаперевезення в Україні мають якісні, зручні та недорогі. Тому я переконаний, що Ryanair стане ще одним мостом, який інфраструктурно з'єднає Україну з Європою, а також стане хорошим сигналом для великих світових інвесторів", – наголосив Володимир Омелян.

За словами Девіда О'Брайана, останні 10 років Ryanair орієнтувався на розвитку в Іспанії, Італії, Великобританії, Польщі, нещодавно зупинилися на Ізраїлі. І тепер – на Україні.

"Прихід в Україну був погоджений на конкурентних умовах. Звичайно, у комерційні деталі я вдаватися не буду, єдине, що можу сказати: компанія Ryanair відкрита до співпраці з будь-якими авіалініями", – пояснив Девід О'Брайан.

Середньотатистична вартість квитка на довгі перельоти у Європі, за словами О'Брайана, наразі становить 40 євро. Проте Ryanair пропонує і дешевші квитки, вартістю і до 20 євро, які будуть доступні для українців.

"Щоб відсвяткувати появу наших нових маршрутів в Україні, ми пропонуємо спеціальну ціну на білети – 19,99 євро. Акція діє на бронювання, що здійснені до опівночі четверга, 16 березня", – підкреслив Девід О'Брайан.

Відтак із осені Ryanair літатиме зі Львова за такими напрямками:

Львів-Берлін, Львів-Будапешт, Львів-Ейндховен, Львів-Лондон, Львів- Мюнхен Меммінгем (2 рази на тиждень), Львів-Краків та Львів-Вроцлав (3 рази на тиждень).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.