Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сбербанк Росії у Львові

Wikimapia

Четвер, 16 березня 2017, 14:12

Порошенко ввів санкції проти Сбербанку та ВіЕс Банку

Сбербанк Росії у Львові

Петро Порошенко затвердив санкції щодо декількох російських банків.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні президент Петро Порошенко увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня цього року щодо застосування персональних економічних та інших санкцій до російських банків в Україні.

Відтак, санкції терміном у один рік будуть застосовані до ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ БАНК», ПАТ «БМ БАНК» щодо запобігання виведенню ними капіталів за межі України.

«Кабінет Міністрів разом із Національним банком України мають забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій та невідкладно вжити заходів щодо заборони розміщення коштів державних підприємств, установ, організацій та господарських товариств, у статутних капіталах яких є корпоративні права держави, у банках, вказаних у рішенні РНБО», – йдеться у рішенні.

Нагадаємо, «ВіЕс Банк» зареєстрований у Львові, його акціонерами є  «Сбербанк Росії» та 15 впливових львів'ян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.