Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 17 березня 2017, 18:11

Ділянку дороги Львів-Меденичі біля Наварії закрили для транспорту

перекриття руху

До червня тут траватимуть ремонтні роботи.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, з 10:00 год 18 березня заборонено рух транзитного транспорту в селі Наварія через початок ремонту моста через річку Щирка та капітального ремонту дорожнього покриття на дорозі Львів-Пустомити-Меденичі на ділянці км 8+020 – км 17+050.

Об’їзд пасажирського транспорту, екстрених служб та мешканців села здійснюватиметься з дороги Оброшине-Наварія через міст з обмеженим навантаженням до 10 тонн по комунальній дорозі села Наварія.

Натомість об’їзд для вантажівок та іншого транспорту здійснюватиметься за схемами:

- село Сокільники (дорога Сокільники – Західний обхід Львова) – Солонка (дорога Західний обхід Львова) – Липники (дорога Київ-Чоп) – Поршна (дорога Поршна-Липники) – Пустомити (дорога Пустомити-Поршна) та у зворотному напрямку.

- село Сокільники (дорога Сокільники – Західний обхід Львова) – Холодновідка (дорога Західний обхід Львова) – Зимна Вода (дорога Львів – Шегині) – село Оброшино (дорога Львів-Самбір-Ужгород) – Пустомити (дорога Пустомити – Оброшино) та в зворотному напрямку.

Зазначимо, роботи, які виконує ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл», триватимуть до 1 червня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.