У Кам'янка-Бузькому районі виділять 34 га на індустріальний парк

понеділок, 20 березня 2017 р. о 14:31
У Кам'янка-Бузькому районі виділять 34 га на індустріальний парк
інвестиції у Львівщину

Індустріальний парк "Сігма парк Яричів" розпочнуть будувати у квітні 2017 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, ще 17 березня Львівська ОДА та ТзОВ "Індустріальний парк "Сігма парк Яричів" підписали меморандум щодо створення цього парку у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району на ділянці 34 га та за 20 кілометрів від Львова.

Як заявив співзасновник "Сігма парк Яричів" Роман Процак, на території Індустріального парку буде один із найбільших логістичних комплексів у Західній Україні, площею 30 тисяч квадратних метрів. Тут також збудують приміщення для 10 великих та 30 малих підприємств.

Відтак, на території парку розташовуватимуться підприємства харчової, фармацевтичної та легкої промисловості, переважно швейні цехи та галантерея.

Також Процак пообіцяв конкурентну заробітну плату та анонсував створення близько 6,5 тисяч робочих місць. Будівництво планують розпочати вже у квітні 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно облдержадміністрація доручила відділу містобудівного кадастру та земельних відносин Львівської ОДА здійснити реєстрацію права власності на земельну ділянку площею 11,4084 га, яка призначена створення та функціонування індустріального парку у цьому районі.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024