Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Личаківська

Panoramio

Понеділок, 20 березня 2017, 17:37

Вулицю Личаківську у Львові перекриють до осені

вул. Личаківська

З 24 березня стартує капітальний ремонт вул. Личаківської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і ремонт усіх комунікацій.

Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур», а роботи триватимуть 8 місяців. Їхня орієнтовна вартість складає 6 млн євро. 

«Цього року плануємо провести капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної). Роботи плануємо розпочати з кінця цього тижня – з п’ятниці. Тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і ремонт усіх комунікацій», – наголосив Олег Береза.

Ремонт дороги напо вул. Личаківській здійснюватиметься у три етапи. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова, щоб відновити рух трамваю №7. Другий етап – роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап – роботи на ділянці від вул. Б.Коти до вул. Пасічної.

«Під час закриття на ремонт вул. Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної) буде здійснюватися об’їзд громадського транспорту по вул. Некрасова у два боки і приватного транспорту – по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Крупярська теж у два боки», – розповів в.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика.

Він додав, що наразі вулицею курсують 10 громадських маршрутів. Відтепер усі вони їздитимуть вулицею Некрасова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.