Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікована кава

npu.gov.ua

Понеділок, 20 березня 2017, 16:53

У Львові виготовляли фальсифіковану каву

фальсифікована кава

Правоохоронці викрили підпільний міні-завод з виробництва кави.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Зокрема, як встановили правооохоронці, керівник виробництва, львів'янин, на власному подвір'ї облаштував виробництво фальсифікованої кавової продукції, яку розповсюджували під торговельною маркою відомого виробника. 

У двоповерховій будівлі на першому поверсі знаходився спортзал, а на другому – міні-завод, куди можна було потрапити лише за допомогою ліфту.

Завод виготовлять до тисячі пачок фальсифкованої кави за день, а людина, яка відповідала за організацію збуту продукції, мешкала у місті Охтирка Сумської області. Оголошення про продаж та прийом замовлень клієнтів відбувалися через Інтернет.

Фальсифіковану каву також розповсюджували на оптових ринках Львова та у мережі невеличких магазинах.

Під час 11 обшуків правоохоронці вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 тисяч упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограм сировини, паперову тару, а також 17 тисяч гривень.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.