Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Охмадит

uk.wikipedia.org

Понеділок, 20 березня 2017, 17:16

Нардепи вимагають від Синютки та Ганущина відремонтувати лікарню "Охмадит"

Охмадит

Народні депутати звернулися до влади Львівщини з вимогою відремонтувати приймальне відділення Львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит".

Про це повідомив народний депутат Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У лютому під час засідання опікунської ради Львівської лікарні «Охматдит» медперсонал просив допомогти із ремонтом приймального відділення. Тож разом з колегами звернулись до керівництва Львівської облради та держадміністрації щодо необхідності виділення коштів для ремонту лікарні", – заявив Дмитро Добродомов.

За його словами, приймальне відділення лікарні перебуває в аварійному стані. Також при під’їзді машин швидкої допомоги немає умов для транспортування, відсутній пандус, хоча щороку до лікарні звертається понад 65 тисяч дітей.

"Сподіваємось, що необхідні кошти будуть виділені, і лікарня зможе повноцінно працювати", – додав Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, ще у листопаді 2016 року у Львівській обласній дитячій лікарні "Охмадит" медперсоналу не була виплачена індексація ще за листопад 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.