Петро Яцишин,  23 березня 2017

Наталія Андрієць: На роботу до Фуджікури мене привело кохання

Фуджікура робота. Вакансії Фуджікура. Розмова зі спеціалістом відділу обліку робочого часу компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів Наталією Андрієць.

Вакансії Фуджікура.

Все про роботу на Фуджікура.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура.

Наталю, коли Ви прийшли на роботу в компанію?

Ще на самому початку роботи підприємства і я була поміж тих, хто їхав на навчання до Румунії.

А де працювали до Фуджікури?

Я родом з Тернополя. Там народилася, жила і навчалася в Тернопільському національному економічному університеті, спеціальність – облік та аудит. Після закінчення університету пішла працювати в Тернопільську обласну державну адміністрацію,  департамент архітектури, житлово-комунального господарства, будінивцтва та енергозбереження.

Тобто, Ви покинули державну службу і пішли працювати у міжнародну компанію? Чому прийняли таке рішення?

На той час я уже два місяці зустрічалася з хлопцем зі Львова, який йшов також на роботу у Фуджікуру і покликав мене з собою. Я погодилася. Тобто, можна сказати, що кохання мене привело в компанію.

Фуджікура робота, вакансії.

А якою була реакція Ваших рідних? Не було страшно?

Події розвивалися дуже швидко. Я ще працювала у Тернопільській ОДА і поїхала на співбесіду у Фуджікуру, там пройшла тести і мені повідомили, що поїду на навчання в Румунію. Я повернулася до Тернополя, звільнилася з роботи і через три дні поїхала в Румунію. Мама звичайно ж казала, що нікуди мене не пускає. Але я спокійно пояснила їй, що не їду на заробітки на роки, а їду всього-на-всього на три місяці на навчання.

І чого Ви там навчилися?

Там я навчилася всього, оскільки фактично нічого не знала. Для мене це був страшний шок, я дуже переживала. До Румунії ми приїхали вночі, поселилися в готелі і вже в шостій годині ранку пішли на роботу. Нас привезли на великий завод, країна чужа, не зрозуміло хто на якій мові говорить і я собі подумала – що я буду тут робити? Я ж нічого не вмію. Бо дехто з людей, які їхали також зі мною, вже до цього часу працювали на схожих роботах і мали уявлення, я собі уявити роботу навіть не могла.

Але працівники в Румунії мене заспокоювали і потроху навчали. Я була направлена у відділ зварювання (ультразвукове зварювання проводів спеціальними машинами). Робота сидяча і спокійна, ідеально підходить для людей неактивних, малорухливих. Мені ж все таки не вистачало якогось руху.  

Коли приїхали до Львова, то також пішли працювати у відділ зварювання?

Ні. За два тижні до того, як ми мали повертатися до Львова, до нас приїхала керівник відділу навчання Христина Погорілець, в нас була співбесіда і мене планували перевести в цей відділ. І мене таки перевели після повернення, але я жодного дня так й не пропрацювала тренером.

А ким?

Це був стартап компанії. Роботи налагодженої фактично ще не було. Головний офіс був у Солонці, а на заводі працювали одні лише оператори. І от ми приїжджаємо на завод, а відмічати людей, які приходять на роботу не було кому. І цю справу доручили мені, бо я була єдиним працівником на той час, кого перевели з операторів у інший відділ. Після двотижневої такої роботи начальник відділу кадрів запропонував мені бути табельником. І я погодилися.

Хто такий табельник? Яку роботу Ви виконуєте?

Усі працівники підприємства, коли приходять і йдуть з роботи, скануються. Але люди є різні, хтось забуває  скануватися, хтось не одразу бачить помилки, які виникають в системі при скануванні. Тобто може бути усіляке.

Тому, ми роздруковуємо списки працівників на кожну зміну і йдемо обліковуємо кожну людино фізично. Якщо хтось не сканувався, то повертаємо на вхід, щоб сканувалися. Дівчатка з нашого відділу роблять відповідний звіт щодо відсутніх працівниках. Потім телефонують до кожного відсутнього і з'ясовують причину невиходу на роботу.

Робота табельника досить таки клопітка, Вам подобається?

Роботи у нас дійсно є багато, хоча оператори насправді думають, що ми цілий день п'ємо каву. Але, наприклад, обхід дівчаток – табельників, яких я навчаю та координую, займає приблизно півтори години часу. Ще півгодини вони мають на те, аби зробити аналітику щодо відсутніх. Начальник відділу обліку приходить на роботу на 8:30 ранку і в нього на столі уже повинен бути готовий звіт.

Крім того, усі працівники також вносять в систему свою ефективність праці. І ми вже відносно відпрацьованих годин і ефективності праці вираховуємо їм зарплату, бонуси і премії.

Роботи є багато, але вона цікава. Адже ми щодня самі корегуємо і вдосконалюємо всю систему обліку, бо вона є застарілою. Фуджікура, то є наше життя, це трудомістка  робота, але якщо хочеш реалізуватися, досягти певного кар’єрного росту, то можливість є.

Якого кар'єрного росту Ви прагнете?

Я б хотіла дорости до відділу фінансів.

Активно берете участь заходах, які організовує компанія? ?

У благодійному забігу "Щасливий кілометр", на жаль, участі не брала. Бо якось з бігом у житті в мене не склалося. А от на екскурсії, які компанія організовує для працівників, ходжу постійно. Це дуже цікаво, тим більше, що я не є львів'янка. А зараз ще плануються і виїзні екскурсії, то я  з нетерпінням чекаю.  

А як щодо Вашого кохання, яке Вас привело на цю роботу? Не пошкодували? Працюєте зараз разом?

За весь цей час жодного разу не пошкодувала. Робота цікава, завжди щось нове і  треба бути в тонусі. Маю постійне вдосконалення і це добре. Щодо кохання, то влітку ми одружилися. Чоловік мій зараз працює електромеханіком. Щоправда робочі зміни у нас не збігаються, тому ми бачимося переважно на вихідних і дуже цінуємо час проведений разом.

А от цікаво, чи є на Фуджікурі ще пари, які познайомилися на підприємстві, одружилися?

Так, Фуджікура об'єднує людей. Тут є дуже багато пар, які зустрічаються, є й такі, які вже одружилися, є і такі, що вже вагітні та народили дітей. Різні долі склалися. У нас на роботі, окрім всього, ще й можна знайти справжнє кохання. Запрошуємо.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.