Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 24 березня 2017, 17:42

На Пустомитівщині двоє львів'ян обікрали сільську лікарню

поліція

Зловмисники поцупили зі сільської амбулаторії медобладнання, ноутбук та особисті речі працівників на 40 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Пустомитівське відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся лікар амбулаторії загальної практики сімейної медицини одного зі сіл району. Чоловік повідомив, що вночі з медустанови невідомі викрали ноутбук, медичне обладнання та особисті речі працівників.

Загальна сума збитків, за словами заявника, становить 40 000 гривень.

Втім зловмисників впіймали ще до того, як про крадіжку у поліцію повідомив лікар сільської амбулаторії. Близько 08:00 год. ранку правоохоронці, ідучи на роботу, помітили на узбіччі двох чоловіків, котрі мали зі собою великі пакунки та поводились підозріло.

"Коли ми підійшли до них, чоловіки помітно нервували, а на запитання, що у них в пакунках, відповіли, що не знають, бо нібито знайшли їх в кущах. Документів вони не мали, тому ми вирішили доставити їх у відділення поліції для встановлення осіб, а коли приїхали, з заявою про крадіжку вже звернувся лікар амбулаторії", – розповів начальник Пустомитівського відділення поліції Роман Білик.

Крадіями виявились двоє львів’ян віком 30 та 36 років. Їм вдалося проникнути у приміщення, пошкодивши вхідні двері амбулаторії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. На зловмисників чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 6 років. Наразі проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.