Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 24 березня 2017, 16:30

Правоохоронці розслідують можливість незаконного привласнення коштів, які виділялись на компенсацію вивезення ТПВ зі Львова

ГУ Національної поліції у Львівській області проводить досудове розслідування факту змови службових осіб фірм, які здійснюють вивезення твердих побутових відходів зі Львова.

Про це йдеться в ухвалі Галицького районного суду від 15 березня.

Досудове розслідування стосується факту змови службових осіб фірм, які здійснюють вивезення твердих побутових відходів зі Львова, з метою заволодіння коштів міського бюджету Львова, які виділялися для компенсації фактичних додаткових витрат на перевезення ТПВ в умовах форсмажорних обставин.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлені особи з метою прикриття незаконної діяльності ТзОВ "Аве-Львів", ТзОВ "ДВ-Екосвіт", ЛКП "ТФ Львівспецкомунтранс", ТзОВ "Спецавтотранс Львів" та подальшого використання реквізитів підприємств ТОВ "Вест-Рісайклінг" (зареєстроване в м. Києві), ТОВ "Крас Інвест" (зареєстрване в м. Києві), ТОВ "Аура Логістик" (зареєстроване у м. Дніпро), ТОВ "Грін Галаксі" (зареєстроване у м. Києві) та ТОВ "Нєгга" (зареєстроване у м. Києві) для безпідставного формування податкового кредиту іншим СГД, шляхом імітації проведення господарських операцій з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, вчинили фіктивне підприємництво, що підпадає під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.205 КК України (фіктивне підприємництво - ред)", – зазначено в ухвалі.

Даною ухвалою суд задовільнив прохання слідчих про доступ до ряду документів Львівської облради та інших державних установ.

Рослідування проводиться в рамках кримінального впровадження, пов'язаного із зникненням трьох пожежників, які проводили ліквідацію пожежі, проводячи роботи з підвищеною небезпекою.

Загалом в державному реєстрі судових рішень знайдено 105 документів, в яких згадується дане кримінальне впровадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.