Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 27 березня 2017, 18:38

Садовий заклинає Порошенка схаменутися, бо обіцяє лихо

Андрій Садовий

Міський голова Львова не впевнений у тому, що освоїть земельну ділянку, яку запропонувала ЛОДА під завод з переробки ТПВ.  

Андрій Садовий сьогодні під час брифінгу прокоментував пропозицію облаштувати новий полігон твердих побутових відходів Львова у Миколаївському районі.

"ЛОДА, Львіська обласна рада повинні нам надати ділянку, щоб там влаштувати полігон. І це має бути погоджена ділянка з населеними пунктами. Місто самостійно не може вирішувати проблеми, що є за межами міста, – це не є наша компетенція. Ми за кошти міста готові зробити усі роботи, щоб облаштувати новий полігон. Ситуація дуже складна.

У п'ятницю в Добряни виїхала наша делегація, то настрій людей був негативний. Без спільної погодженої позиції, без пропозицій ділянки яка буде готова і може сприйматися мешканцями" – зазначив міський голова Львова.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що сміттєва криза стосується не лише Львова, а й чотирьох районів Львівщини: Жовківського, Кам'янка-Бузького, Пустомитівського, Городоцького.

Також Андрій Садовий нагадав про неможливість полігонами приймати на захоронення сміття зі Львова за вказівкою облдержадміністрації та правоохоронних органів:

"Ми просимо державу не блокувати полігони і дали можливість нормально працювати. Кожен перевізник працює в стані постійного стресу. Нема куди вивозити відходи! У мене велике прохання до всіх державних мужів: схаменіться люди, бо лихо вам буде! Не подобається Садовий – критикуйте, арештовуйте, але не робіть заручниками громаду міста Львова".

Нагадаємо, що у середині березня ЛОДА запропонувала Львівській міській раді нову ділянку для будівництва заводу з переробки ТПВ біля села Добряни Миколаївського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.