Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Alfa Jazz Fest 2017

Вівторок, 28 березня 2017, 17:37

Alfa Jazz Fest обіцяє домовитися з Радиком

Alfa Jazz Fest 2017

Організатори міжнародного джазового фестивалю заявили, що ознайомлені з претензіями противників проведення Alfa Jazz Fest у Львові, і тому запланували окрему зустріч з ними. 

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції присвяченій проведенню фестивалю Alfa Jazz Fest 2017.

Так, виконавчий директор Alfa Jazz Fest Наталія Горбачевська розповiла про перемовини з львівськими активістами та про сподівання на компроміс з ними.

"Я особисто маю надію, що сьогодні у мене буде можливість зустрітися з тими, хто нас критикує. Я буду рада, якщо колеги прочитають нашу програму і якщо будуть музичні зауваження до програми, то ми можемо внести поправки, якщо будуть. Але, думаю таких запитань не буде. Тому коригувати музичну програму навряд чи буде потреба, а от стосовно інших орг питань, то діалог є. Ми намагаємось почути людей, в яких є інша думка, інша точка зору. Я сподіваюсь ми з ними зустрінемось та переговоримо. І так само, як і у попередні роки, у конструктивному руслі знайдемо якісь компроміси. Я думаю, що ми почули і врахували думки людей, які мають інше бачення, а вони так само почули нас і те заради чого ми робимо цей фестиваль. Я сподіваюся, що все буде нормально" – сказла вона.

Організаторка також запевнила, що фестиваль не змінюватиме назву. "Фестиваль – це бренд. Його створювали 7 років. Будь-які маніпуляції з цим брендом можуть прирівнітися до знищення фестивалю. У мене, як в члена оргкомітету є дуже практичні речі: зміни у бренді – це дуже небезпечна історія. Робота з брендом дуже важлива і треба бути дуже обережним, аби його не зруйнувати" – зазначила Наталія Горбачевська.

Організатори також повідомили, що цьогорічний фестиваль проведуть з 23 по 27 червня. Хедлайнерами цього року будуть оркестр Gordon Goodwin's Big Phat Band, іспанська співачка Buika, джазовий вокаліст Грегорі Портер, кубинський піаніст-віртуоз Чучо Вальдес та міжнародний проект The Chick Corea Elektric Band. 

Спеціальним гостем стане піаніст та композитор Гербі Генкок, який був учасником фестивалю у 2015 році.

Фоторепортаж з прес-конференції

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.