Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

підприємства Львівщини

loda.gov.ua

Середа, 29 березня 2017, 10:28

На Львівщині відкрили нове деревообробне підприємство

підприємства Львівщини

Українcько-турецьке деревообробне підприємство запрацювало у Бориславі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, вчора у Бориславі відкрили спільне українсько-турецьке підприємство "Вудкрафт Трейдінг", що спеціалізується на деревообробці. Його продукцію планують експортувати до Польщі, Італії, Чехії, Словаччини, Румінії.

Як заявив керівник підприємства Тарас Колесников, робочий колектив "Вудкрафт Трейдінг" складається з 16 працівників, а середня заробітна плата налічує 4000 грн, однак зі збільшенням штату та обсягами виробництва її планують підвищити до 6000 грн.

Можливості переробки сировини становлять 100 м³ у зміну.

"Найближчим часом для збільшення обсягу виробництва і асортименту готової продукції плануємо розширення штату до 35 працівників безпосередньо в деревообробному цеху і до 5-ти осіб для роботи на пилозаточному обладнанні. Загалом штат працівників підприємства плануємо розширити до 100 осіб", – додав Тарас Колесников.

За його словами, також у планах проведення реконструкції ще однієї будівлі і відкрття сушильного виробництва, придбання обладнання з виробництва меблевих щитів, придбання лінії із виготовлення паливних брикетів, що дозволить максимально використовувати відходи виробництва. 

Фото прес-служби ЛОДА

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.