Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Брати Дубневичі

Tsn.ua

П'ятниця, 31 березня 2017, 14:20

У справах про корупцію на Укрзалізниці, що веде НАБУ, можуть засвітитись Дубневичі

Брати Дубневичі

В НАБУ не виключають причетності компаній, що належать народним депутатам, до корупційних схем.

Про це сьогодні на прес-конференції у Львові розповів голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник:

"Ви і без мене добре знаєте, що "Укрзалізниця" – це "держава у державі". По справі роботи "Укрзалізниці" затримано більше десяти осіб. І вже створено окремий відділ, що займається виключно питаннями "Укрзалізниці"".

Артем Ситник також не спростовував інформації про причетність компаній, якими володіють народні депутати Богдан і Ярослав Дубневичі до зловживань на "Укрзалізниці". Він зазначив, що керуючись презумпцією невинуватості та неоголошеної підозри, наразі в НАБУ немає підстав оприлюднювати більш конкретну інформацію по компаніях братів Дубневичів, що виграли тендери на постачання товарів та послуг для "Укрзалізниці".

Нагадаємо, ТОВ "Корпорація КРТ" народних депутатів Ярослава і Богдана Дубневичів через суд намагалася знищити єдиного конкурента і стати монополістом у постачанні сталевих деталей "Укрзалізниці".

Детективи Національного антикорупційного бюро ведуть декілька досудових розслідувань щодо держзакупівель "Укрзалізницею".

Додамо, народний депутат Ярослав Дубневич став головою транспортного комітету, а Богдан Дубневич –членом бюджетного комітету Верховної Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.