Зміст статті

1 квітня 2017олександр ковальчук

Перше квітня – брехня всесвітня

У всесвітній День сміху Варіанти акумулюють дюжину актуальних коубів про Львів та околиці.

Дещиця тієї лалали, що так тішила львів'ян та туристів галицької столиці на сторінках Варіантів за останні декілька тижнів.

Сміх (у всіх його варіаціях) – то друга натура Варіантів, а оскільки від деяких речей у теперішньому львівському житті нікуди не втечеш, то Варіанти взяли за звичку робити з того коуби, веселі шкіци про потаємні небокраї галицької душі.

Від Андрія Садового та його сміття вже немає жодного спасу.

Як і від того, як Банкова пресує його та його молоду команду.

У тій халепній ситуації Садовому зручно бути пророком на Санта-Барбарі (цій благодатній території і для ротика Олега Ляшка).

У цій карколомній ситуації Садовому цілком зручно бути мучеником за віру (у цілковите вивезення сміття зі Львова).

Недивно, що аж таке його стрілецьке завзяття відразу переростає у сексуальне напруження.

Садовий вже так усіх дістав, що своє заповітне слівце-райце замовила за нього й грім-баба Надія Савченко.

Інша нардепка (від Садопомочі) – Ірина Подоляк, у ментиках вільних від захисту тіла Андрія Садового від будь-яких посягань, ностальгує за веселковими часами та вечірками галицької інтелігенції.

А де Подоляк, там і Орлиця. Ірина Фаріон повстала з пекла та заходилася полум'яним словом карати усіх ненависників української мови у Львові, зокрема, Володю Бєглова, якого б вона з радістю вигнала з цього чарівного міста. Усю міць цієї маніфестації підсилює інвазія жовтого кольору у кадр (у незрівнянних масштабах).

Хіт останніх днів. Підлітковий двіж на Лєвандовці та побожні коментаторки цього варварського заходу. Незрівнянна краса сповідних таємниць загадкової галицької душі.

І насамкінець, божественна та осяйна Моніка Беллуччі у третьому сезоні серіалу Моцарт у джунглях.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.