Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Понеділок, 3 квітня 2017, 12:35

Оксі Банк надасть кредити учасникам АТО

Оксі Банк

Оксі Банк надасть кредити учасникам АТО на створення власного бізнесу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Зокрема, 31 березня у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області 11 банків та департамент економічної політики Львівської ОДА підписали угоди про співробітництво.

«Окрім напрямку підтримки малого бізнесу, який передбачає мікрокредитування суб’єктів господарювання за трьома видами економічної діяльності (деревообробка, меблеве виробництво, харчопереробка), ми внесли в Програму ще один напрямок – підтримка підприємницької ініціативи учасників АТО», – наголосив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.

Відтак, угоду підписали: «ОКСІ БАНК», Банк «Львів», АТ «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Кредобанк», «ОТП Банк», «Піреус Банк МКБ», «Ідея Банк», «Діамантбанк», «Міжнародний Інвестиційний Банк» та «ПриватБанк».

Ці банки надаватимуть кредити учасникам АТО на придбання устаткування, обладнання, промоцію бізнесу, модернізацію виробництва тощо. Частину відсотків за кредитами у межах облікової ставки НБУ відшкодують за рахунок коштів обласного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.