Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість за газ

Вівторок, 4 квітня 2017, 14:50

У лютому заборгованість за опалення на Львівщині зменшилась на 79 мільйонів

заборгованість за газ

У лютому заборгованість населення за газопостачання становила 738,4 млн грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом на кінець лютого 2017 року заборгованість населення за газопостачання (включаючи борги попередніх періодів) становила 738,4 млн грн, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 234,7 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 71,8 млн грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 9,2 млн грн, за вивезення побутових відходів – 5,3 млн грн.

У січні-лютому за електроенергію населенням було сплачено 196 млн грн, відтак заборгованість на кінець лютого становила 54,7 млн грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у лютому цього року з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) збільшились, порівняно з лютим 2016 року, на 16,8% і становили 1255,2 грн.

Термін заборгованості у лютому за вивезення сміття становив 3,5 місяця, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 2,4 місяця, за газопостачання – 2 місяці, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 1,2 місяця, за централізоване водопостачання, водовідведення – 0,5 місяця.

Нагадаємо, у січні заборгованість населення за газопостачання становила 817,9 млн грн, а опалення – 225 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.