Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

goloskarpat.info

Четвер, 6 квітня 2017, 15:29

На Львівщині шахраї ошукали банки на 300 тисяч

гроші

Троє зловмисників викрадали у людей паспорти, у яких переклеювали фотографії, й брали у банках кредити.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На Львівщині правоохоронці викрили трьох зловмисників, котрі, використовуючи викрадені та підроблені документи, організували системне розкрадання кредитних коштів банківських установ області. Загальна сума завданих збитків становить майже 300 000 гривень.

Як встановили поліцейські, троє мешканців Львівщини, один із яких був раніше судимий, із квітня по вересень 2016 року викрадали у громадян паспорти, а потім переклеювали у них фотографії.

Використовуючи комп’ютерну техніку та печатки неіснуючих суб’єктів господарювання, зловмисники також виготовляли фіктивні довідки про доходи, пенсійні посвідчення та інші документи, необхідні для отримання кредитів.

Під час десяти санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили печатки та комп’ютерну техніку, за допомогою яких зловмисники виготовляли фіктивні документи, викрадені паспорти з переклеєними фотографіями, підроблені пенсійні посвідчення, довідки про доходи, придбану в кредит побутову техніку та інші речові докази злочинної діяльності.

На шахраїв чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 12 років із конфіскацією майна. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.