Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сервісний центр МВС

Четвер, 6 квітня 2017, 16:35

На Львівщині запрацював сервісний центр МВС на колесах

сервісний центр МВС

Першими містами, де курсуватиме мобільний сервісний центр МВС, стали Кам’янка-Бузька та Сколе.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

6 квітня у Кам’янці-Бузькій відкрили мобільний сервісний центр МВС, що обслуговуватиме відалені населені пункти області. 

"Львівщина стала першою серед областей України, яка розпочала надання послуги через мобільні пересувні сервісні центри. У межах 5-10 хвилин, маючи медичну довідку, можна за 206 гривень поміняти старі водійські права на нове посвідчення водія міжнародного взірця. Важливо, що користувачі такого сервісного центру можуть отримати реєстрацію транспортних засобів", – пояснив заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Михайло Тітарчук.

Першим, хто обміняв своє водійське посвідчення старого зразка на нове став голова ЛОДА Олег Синютка. Він зазначив, що давно хотів обміняти посвідчення, адже його посвідчення старого зразка видане 17 років тому.

Як розповів речник регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Ярослав Альохін, аби мобільний сервісний центр приїхав у наслений пункт, мешканці повинні зробити мінімум 10 заявок до органу місцевого самоврядування (районна/селищна рада) на отримання послуг. Після чого населений пункт потрапляє у графік виїздів.

Вони створені для надання послуг з реєстрації та перереєстрації авто, заміни посвідчення водія, видачі міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей. 

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.