Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візовий центр

П'ятниця, 7 квітня 2017, 18:25

7 квітня: найпопулярніші запити у Google

візовий центр

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 7 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що понад 3 мільйони українців отримали біометричні паспорти для виїзду за кордон.

Зазначимо, вчора Європейський парламент проголосував за надання безвізового режиму для громадян України, однак позитивне голосування в Європарламенті ще не означає, що кордони з ЄС для українців вже відкриті. На черзі – голосування у Раді ЄС, яке відбудеться 26 квітня.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про авіаперевізника Ryanair, який запустить авіарейс зі Львова до Берліна на місяць раніше – у вересні цього року.

Ще українців цікавило, що сьогодні США навдала ракетного удару по Сирії у результаті якого загинули більше 9 мирних людей. Міністерство закордонних справ України офіційно підтримало ці дії США.

Також цього дня українці шукали привітання до Благовіщення Пресвятої Богородиці – одного з найбільших свят православної церкви, яке відзначається щорічно 7 квітня.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.