Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

працевлаштування

П'ятниця, 14 квітня 2017, 12:35

З початку року на Львівщині працевлаштували чотири тисячі безробітних

працевлаштування

Станом на 1 квітня у області на одну вакансію претендують 4 людини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, у 2016 році на одне робоче місце претендувало 9 осіб.

Також цьогоріч у базі даних було 4,2 тисяч пропозицій роботи, тоді як на початку минулорічного квітня було 2,4 тисяч. Посередницькі послуги з питань працевлаштування отримували 17,7 тисяч безробітних.

«Згідно зі статистичними даними, якими оперує обласна служба зайнятості, у першому кварталі поточного року, порівняно з аналогічним періодом минулого, в області з 33,9 тисяч до 27,3 тисяч зменшилась кількість безробітних, які шукали роботу за сприяння служби зайнятості, з 4,5 тисяч до 5,9 тисяч збільшилося число фірм і компаній, що заявили про потребу в кадрах, з 14,6 тисяч до 21,7 тисяч зросла кількість вільних робочих місць і вакантних посад» – заявила в. о. директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.

За її словами, у січні-березні служба зайнятості допомогла відновити трудову діяльність 15,5 тисяч осіб, з них 4,8 тисяч – безробітних.

З числа працевлаштованих 42 жителі області започаткували власний бізнес, 328 – забезпечені новими робочими місцями завдяки механізму компенсації працедавцям витрат зі сплати єдиного соціального внеску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.