Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сніг

Середа, 19 квітня 2017, 18:25

19 квітня: найпопулярніші запити у Google

сніг

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 19 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів 2016-2017 між футбольними клубами "Лестер Сіті" (Англія) та "Атлетіко" (Мадрид, Іспанія), які завершилися із рахунком 1:1.

Клуб "Лестер Сіті" не зміг перемогти та вилітає з турніру.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про презентацію нової версії сервісу Google Earth, яка розроблялась близько двох років.

Головним нововведенням цього сервісу є можливість переглянути міста, гори, національні парки та інші цікаві місця у 3D. Для того, щоб користувач міг дивитись на моделі, ніби він грає у комп’ютерну гру, була залучена технологія фотограмметрії: літаки Google робили мільйони знімків, пролітаючи над містами та іншими ділянками, а потім ці фотографії об’єднувались за допомогою алгоритму.

Новий формат взаємодії з 3D-мапами відкриває можливості для навчання і журналістики. Новий Google Earth доступний у браузері Chrome та у застосунку на Android, але згодом обіцяють підтримку й інших браузерів та мобільних платформ.

Також популярною була новина про те, що 18 квітня у Харкові випав сніг.

Мокрий сніг утворив шар завтовшки понад 15 сантиметрів. Під його вагою в місті повалено багато дерев, зламаними гілками пошкоджені машини, обірвані дроти. У Харківській області повністю знеструмлені 24 населених пункти, ще в 14 відбулися часткові відключення світла.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.