Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Голос країни 7

Viva!

Понеділок, 24 квітня 2017, 18:25

24 квітня: найпопулярніші запити у Google

Голос країни 7

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 24 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про вчорашній матч між іспанськими футбольними клубами "Барселона" та "Реал", зокрема, про 500 гол, який забив аргентинець Ліонелі Мессі, футболіст "Барселони".

Зазначимо, матч завершився із рахунком 3:2.

Найбільша частина голів Мессі прийшлася на чемпіонат Іспанії – 343, потім 94 голи були забиті у ворота суперників в рамках Ліги чемпіонів, 43 протягом Кубка Іспанії, 12 в Суперкубку Іспанії, а також 5 м’ячів на чемпіонатах світу і 3 в Суперкубках УЄФА.

Показник Мессі в 12 забитих м’ячів є найкращим в історії Суперкубка Іспанії. 

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про фінал вокального шоу "Голос країни 7", який відбувся 23 квітня. У прямому ефірі за перемогу на проекті та головний приз боролися четверо фіналістів: Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали та Віра Кекелія з команди Бабкіна.

Згідно з результатами глядацького голосування переможцем сьомого сезону шоу став священик Олександр Клименко з композицією "Чорнобривці". 

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.