Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет Укрзалізниці

cfts.org.ua

Понеділок, 24 квітня 2017, 17:31

Керівників філій Укрзалізниці призначають під охороною поліції

пікет Укрзалізниці

Сьогодні відбувся пікет біля будівлі "Укрзалізниці" під час призначення керівників регіональних філій залізниці.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Зокрема, активісти влаштували пікет перед головним офісом Укрзалізниці у Києві, вимагаючи у керівництва компанії взяти участь у засіданні правління ПАТ "Укрзалізниця".

Як зазначили в компанії, вимоги пікетувальників є незаконними, оскільки це втручання сторонніх осіб у роботу стратегічної для держави компанії,відтак Укрзалізниця відгородилася від них стіною із представників силових структур.

Зазначимо, як повідомляє видання Центр транспортних стратегій, серед претендентів на зайняття посад регіональних філій Укрзалізниці, є чимало неоднозначних особистостей.

Також правління ПАТ "Укрзалізниця" своїм рішенням від 8 лютого призначило директором з вантажних перевезень і логістики компанії Максима Кушнірчука, який очолював компанію "ТК Логістик", одним із засновників якої є ТОВ "Перша вантажна компанія в Україні". Ця компанія знаходиться в управлінні "Трансконтейнер" перша вантажна компанія", що є найбільшим оператором вантажнийх залізничних перевезень в Росії.

Нагадаємо, відбір кандидатів на посади директорів усіх регіональних філій ПАТ "Укрзалізниця" розпочали 19 грудня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.