Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємства Львова

Четвер, 27 квітня 2017, 13:35

Дев'ять львівських підприємств частково звільнили від плати за землю

підприємства Львова

У перелік входять "Ензим", "Шувар" та "Світоч".

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2017 роки. Це рішення підтримали 47 депутатів. 

Зокрема, йдеться про надання знижки в 40% від орендної плати для львівських підприємств, які виробляють продукцію на території міста.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич, ці знижки сприятимуть розвитку підприємств промислового сектору, підвищуватимуть їх конкурентоспроможність та престиж львівських товаровиробників.

До переліку увійшли підприємства: ПАТ "Галичфарм", ТзОВ "Львівський монтажно-заготівельний завод", ПАТ "Шкіряне підприємство "Світанок", ТзОВ "Орус", ПАТ "Компанія Ензим", ТзДВ "Львівагромашпроект", ТзОВ "Фірма "Язьм", ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія", ТзОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар".

Нагадаємо, у березні цього року львівські депутати продовжили на рік програму сприяння розвитку львівських товаровиробників. Йдеться про пільгу у 12,5 млн грн, яку нададуть 15 підприємствам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.