Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Євробачення у Львові

П'ятниця, 28 квітня 2017, 12:27

Спеціальну фан-зону до Євробачення у Львові відкриють 6 травня

Євробачення у Львові

На території фан-зони, що функціонуватиме перед Оперним театром, облаштують лаунж-зону із екомеблів на 500 посадкових місць.

Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 28 квітня, у Львові затвердили облаштування спеціальної до Євробачення фан-зони, що знаходитиметься перед Оперним театром.

Як розповів в. о. начальника управління культури Львівської міськради Михайло Мороз, така фан-зона діятиме із 6 до 13 травня.

"До нас звернулись три компанії, які є офіційними партнерами Євробачення,  із пропозицією встановити у Львові на час пісенного конкурсу фан-зону. З питань реклами їхні назви я зараз озвучувати не буду, побачити їх кожен матиме змогу вже безпосередньо у фан-зоні", – зазначив Михайло Мороз.

У звичайні дні фан-зона працюватиме з 13:00 до 22:00 год., а у дні півфіналів та фіналу Євробачення – до 24:00 та 01:30 год. Організатори сподіваються, що щодня фан-зону відбуватимуть щонайменше 7000 людей.

"На території фан-зони встановлять лаунж-зону із екомеблів. Загалом буде близько 500 посадкових місць, а також стоячі. Окрім трансляцій подій і Києва, постійно працюватиме ведучий, який проводитиме різні конкурси, будуть виступати місцеві кавер-гурти, діятиме співоча атракція від одного із партнерів", – наголосила організаторка фан-зони до Євробачення Ольга Гренюх.

Вхід у фан-зону Євробачення буде безкоштовним. Також її об'єднають із ярмарком, що на проспекті Свободи.

"Територія фан-зони не обмежена жодними турнікетами, але в центральних входах стоятимуть охоронці, які перевірятимуть, чи не приносять відвідувачі зі собою заборонені речі. За безпекою стежитимуть поліцейські, наша приватна охорона та Муніципальна дружина Львова", – додала Ольга Гренюх.

Нагадаємо, про облаштування у Львові спеціальної фан-зони до Євробачення стало відомо 25 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.