Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

патрульна поліція Львова

Середа, 3 травня 2017, 14:25

На Львівщині патрульні спіймали 13 п'яних водіїв

ДТП

Під час ДТП на дорозі Ковель-Жовква нетверезий водій погрожував звільнити патрульних.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Протягом 1-2 травня у Львові та області патрульні оформили 13 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Зокрема, 1 травня на дорозі Ковель-Жовква поліцейські виявили ДТП без потерпілих. На момент прибуття інспекторів автомобіль Skoda Fabia вже стояв на евакуаторі, а поруч знаходився пошкоджений дорожній знак.

Сам водій пояснив, що не впорався з керуванням. Під час розмови із винуватцем ДТП патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, проте пройти перевірку на драґері чоловік відмовився.

Також для оформлення адмінматеріалів водій надав посвідчення, яке в поліцейській базі вважається як втрачене. Згодом горе-водій таки надав нове посвідчення, відтак патрульні вилучили обидва.

одій погрожував звільнити патрульних, скаржився на них на лінію 102. Казав, що він впливова людина і йому все можна", – йдеться також у повідомленні.

Патрульні оформили на водія два протоколи – за скоєну ДТП та за вживання алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.