Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії

publicist.in.ua

Четвер, 4 травня 2017, 15:53

Постійним боржникам субсидію не нараховуватимуть

субсидії

Субсидію призупинять українцям, які більше двох місяців не платять комунальні послуги.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як наголосив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, людям, які звертаються за субсидією вперше, вона буде призначена навіть за наявності боргу за житлово-комунальні послуги.

«Люди, які вперше звертаються за субсидією, у яких через якісь обставини є борги за житлово-комунальні послуги, мають право на субсидії, і їм субсидія буде призначена. Людина з боргами не повинна впадати в паніку, а повинна написати заяву і отримати субсидію», – заявив Павло Розенко.

Однак він додав, що користувачі послуг, які вже отримують субсидію, повинні сплачувати обов’язковий платіж за газ та житлово-комунальні послуги вчасно.

«Якщо людина отримає субсидію, але не хоче платити за житлово-комунальні послуги, і в неї є борг понад 2 місяці – таким людям буде призупинятися нарахування субсидії до з’ясування обставин», – зазначив Павло Розенко.

За його словасм, станом на сьогодні 7,5 млн родин отримують субсидії.

Нагадаємо, уряд планує перейти до повної монетизації пільг в Україні з 2018 року, а монетизовану частину зекономлених субсидій люди повинні отримати до 1 вересня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.