Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

День охорони праці

CRH

Прес-реліз,   Четвер, 4 травня 2017, 16:00

Цінуй життя – контролюй ризики у своїй роботі, – CRH

День охорони праці

Компанія CRH в Україні відзначила День охорони праці 28 квітня 2017 року і провела командні змагання «Управління ризиками» серед своїх працівників.

Схожі заходи відбулись одночасно на трьох підприємствах компанії – ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» та ПАТ «Миколаївцемент».

В офіційній частині заходу керівництво компанії та представники служби охорони праці відеозверненням привітали усіх працівників зі святом безпеки та наголосили на необхідності проведення оцінки ризиків перед початком будь-якої роботи завжди і всюди. Адже саме «управління ризиками» є цьогоріч пріоритетним напрямом покращення охорони праці в компанії.

Під час проходження різноманітних етапів квесту кожному учаснику випала можливість проявити себе в навичках з оцінки ризиків, кмітливості та спритності, а також весело і безпечно провести час у колі своїх колег.

Після змагань відбулося урочисте нагородження команд-переможців пам’ятними медалями та кубками. Також, серед нагороджених були 11 працівників компанії, яких відзначено дипломами та сувенірами за лідерство в питаннях покращення ОП на підприємствах.

«Безпека праці та охорона здоров’я кожного працівника є пріоритетом для компанії CRH в Україні та світі. Тому, саме цієї сфери стосуються основні проекти та інвестиції компанії – як-от вдосконалення обладнання, захист від рухомих частин механізмів, навчання та тренінги для працівників тощо. Завдяки спільним зусиллям нещодавно, у березні компанія CRH в Україні, а саме її цементний та нецементний напрями, відпрацювала рік у повній безпеці, без жодної травми на виробництві.

Щиро дякую всім працівникам та підрядним організаціям за це вагоме досягення! Сподіваюся, що й завдяки спільним заходам 28 квітня всі залучені набули нового цінного досвіду в галузі охорони праці», – підкреслив керуючий компаніями CRH в Україні Баррі Леонард.

На завершення, усі працівники компанії, а це понад 1000 осіб, отримали
корисні подарунки у вигляді персональних аптечок для невідкладної долікарської допомоги.

Зазначимо, до складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПАТ «Миколаївцемент».

ПАТ «Подільський цемент» (м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область, Україна) – це одне з найефективніших і найсучасніших підприємств із сухим способом виробництва клінкеру в Європі. Завод діє з 1970 року, а з 1999 року входить до складу групи CRH.

ТОВ «Цемент» (м. Одеса) є найбільшим виробником цементу на півдні України. Завод почав роботу в 1965 році, а в кінці 2011 року увійшов до
складу CRH.

ПАТ «Миколаївцемент» є регіональним лідером на ринку Львівської області в Україні. Завод діє з 1950 року. У 2013 підприємство придбала
Група CRH.

CRH (Лондонська фондова біржа: CRH; Ірландська фондова біржа: CRG;
Нью-Йоркська фондова біржа: CRH) – це провідна міжнародна
диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На її
3 800 підприємствах в 31 країні працює приблизно 87 000 осіб.

За ринковою капіталізацією близько 27 млрд євро (квітень 2017 р.) CRH є найбільшим виробником і постачальником будівельних матеріалів у Північній Америці і другим у світі. Група займає провідні позиції в Європі, а також має стабільні стратегічні позиції в регіонах з економіками, що розвиваються, наприклад у Азії та Південній Америці.

CRH прагне вдосконалювати будівельну галузь, пропонуючи найкращі матеріали для будівництва та ремонтів інфраструктури, житлових та комерційних проектів. CRH входить до переліку Fortune 500, є учасником біржових індексів FTSE 100, EURO STOXX 50 і ISEQ 20. Американські депозитарні акції CRH котуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.