Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг

Середа, 10 травня 2017, 15:06

Вулицю Чернівецьку у Львові ремонтуватимуть щонайменше 4 місяці

ремонт доріг

На час реконструкції вулиці Чернівецької частково зміниться маршрут трамваїв №1, №6 та №9, а трамвай №11 взагалі не курсуватиме.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, з 12 травня у Львові розпочинають капітальний ремонт вул. Чернівецької.

"З 12 травня ми перекриваємо частину вулиці Чернівецької, де розпочинаємо капітальний ремонт. Він триватиме 4-5 місяців. За цей час замінюватимуть контактну мережу, колії і трамвайні плити", – розповів Олег Береза.

Орієнтовна вартість робіт становить близько 2,5 млн. євро. Фінансування здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку і бюджету Львова.

"Кільця на вул. Чернівецькій робити не будемо, оскільки зараз розробляється проект реконструкції площі Двірцевої. Цим проектом передбачено, що посадка і висадка пасажирів відбуватиметься ближче до вокзалу, щоб зробити все максимально комфортним для пасажирів: щоб, вийшовши з вокзалу, пасажири змогли зразу ж пересісти на громадський транспорту, зокрема на трамвай", – додав Олег Береза.

На час реконструкції вулиці Чернівецької частково зміниться маршрут трамваїв №1, №6 та №9: зупинок "вулиця Чернівецька" і "Головний вокзал" не буде, а кінцевою станцією буде Приміський вокзал.

"Жодного скорочення вагонів на цих маршрутах не буде. Лише трамвайний маршрут №11 на час ремонту вул. Чернівецької курсувати не буде. На маршруті №11 їздить лише один вагон", – наголосив начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Зазначимо, всі ремонтні роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ "Онур". Технічний нагляд здійснюватиме французька компанії "Egis". Замовником робіт є ЛКП "Львівавтодор".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.