Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кредобанк

my-banks.info

Середа, 10 травня 2017, 17:25

Кредобанк отримав нову спостережну раду

Кредобанк

Акціонери ПАТ «Кредобанк» затвердили річний звіт та обрали спостережну раду.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Зокрема, 27 квітня на загальних зборах акціонерів ПАТ «Кредобанк» стало відомо, що банк у 2016 році отримав чистий прибуток у 263,8 млн грн.

Активи банку за 2016 рік збільшилися на 33% – до 11,004 млрд грн, кредитний портфель (нетто) – на 33% до 6,374 млрд грн, капітал – на 31% до 1 088 млн грн.

Обсяг коштів клієнтів, залучених банком, збільшився на 45% – до 8,173 млрд грн. Чистий процентний дохід ПАТ «Кредобанк» за 2016 рік склав 878 млн грн, чистий комісійний дохід – 283 млн грн.

Збори акціонерів також внесли зміни і доповнення до положень про спостережну раду, ревізійну комісію та правління банку.

Відтак, до нового складу спостережної ради увійшли 6 представників акціонера, банку PKO Bank Polski – Якуб Папєрскі, Ян Емерик Росьцішевскі, Макс Крачковскі, Марцін Мош, Марек Щесьняк та Маґдалєна Косьміцка, а також 2 незалежні члени: проректор з наукової роботи НУ «Львівська Політехніка» Наталія Чухрай та доцент кафедри фінансів НУ «Львівська Політехніка» Лев Кльоба.

Зазначимо, ПАТ «Кредобанк» був заснований у Львові у 1990 році. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.