Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євробачення 2017

ТСН

Середа, 10 травня 2017, 18:25

10 травня: найпопулярніші запити у Google

Євробачення 2017

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 10 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про Євробачення-2017, яке проходить у Києві.

Зокрема, до фіналу 62-го Міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 пройшли 10 учасників першого півфіналу. У ньому брали участь 18 конкурсантів.

За результатами голосування, до фіналу, який відбудеться 13 травня, пройшли 10 країн. Другий півфінал відбудеться 11 травня. До фіналу Євробачення пройдуть по десять країн з кожного півфіналу. Загалом, разом з "великою п'ятіркою" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Велика Британія) і країною-господаркою конкурсу – Україна, за перемогу в цьому році будуть боротися 42 країни-учасниці.

Також відомий український телеведучий і шоумен Сергій Притула висловився про виступи учасників першого півфіналу Євробачення 2017. Він обговорив кожного учасника конкурсу, включаючи їх пісні, наряди і спецефекти.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про смерть італійського музиканта і діджеяй Роберта Майлза.

Музикант помер у віці 47 років після хвороби, яку не називають. Він працював у різноманітних стилях електронної музики. Найвідоміший сингл Майлза – Children – розійшовся кількамільйонним тиражем. З часу свого випуску в 1995 році цей хіт став клубною класикою для діджеїв в усьому світі.

Загалом Роберт Майлз записав п'ять студійних альбомів, а у 1997 році він отримав музичну премію Brit Award за міжнародний музичний прорив року.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.