Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   Субота, 13 травня 2017, 15:04

Тренінг «Як започаткувати власну справу?» відбувається у Глинянах

Триденний тренінг «Як започаткувати власну справу?» стартував сьогодні у НВК "Мозаїка", що у Глинянах, Золочівського району.

Навчально-виробничий комплекс "Мозаїка" та події, які проходять у ньому в даний час, фінансуються Європейським Союзом в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» і є безкоштовними для відвідувачів.

Грантовий проект зі створення багатоцільового навчально-виробничого комплексу трансформерного типу «Мозаїка" виконується Глинянською міською радою і покликаний створити у Глинянах сучасний інтелектуально-розвитковий центр регіонального значення.

Учасників тренінгу привітали Роман Матис, начальник управління інвестиційного розвитку Львівської ОДА, Володимир Недзельський, голова Золочівської РДА, Олег Банах, голова Золочівської районної  ради, а також Віктор Винник, президент Ротарі Клубу «ЛЬВІВ» .

Тренери Руслан Бельтюков, директор Громадської школи бізнесу, Роман Баран, віце-президент Львівської торгово-промислової палати, Олекса Дегтяренко, керуючий партнер свого адвокатського обєднання та голова ГО «Громадський актив Львова», Світлана Урба, економіст з ЛНУ ім. Івана Франка, Ольга Раделицька, фінансовий консультант консалтингової компанії, своїми доповідями створили для відвідувачів тренінгу справжнє емоційне свято.

Понад 30 зареєстрованих учасників, переважно місцева молодь, старшокласники,  не аби як зацікавилися отриманою інформацією.

За чашкою кави ними емоційно обговорювалася актуальна інформація.

Другий тренінговий день обіцяє бути не менш насиченим.

Слухачі отримають інформацію про те, як не тільки зберегти справу в кризових ситуаціях, але й як її розвивати у нелегкі часи, як захистити інтелектуальну власність, як провести якісний аудит підприємницької діяльності, про роль PR та реклами в бізнесі.

Актуальною буде й інформацію про роботу з банками та банківськими продуктами у сьогоднішній непростий час, з якою їх ознайомить представник однієї з найстабільніших банківських установ України - Кредо-Банку.

Останній, заключний тренінговий день дозволить всім бажаючим безкоштовно відвідати німецько-українську компанію «Фукс Мастила Україна» та одну з найпотужніших фармацевтичних компаній України – підприємство «Три «І». Прийняти участь у тренінгу та  ознайомитися з його деталями всі бажаючі зможуть на офіційному сайті НВК "Мозаїка" .  

Наш портал систематично висвітлює розвиток Глинянської «Мозаїки», тому доречно уточнити що кожної середи о 18.00 у комплексі розпочинаються двогодинні інтерактивні та креативні компютерні курси, які веде Перша в Україні ІТ-академія.   

Окремо слід відмітити активність громади Глинян. 

10 травня У «Мозаїці» зібралися найактивніші її представники та вихідці з громади – духовенство, учителі, керівники Народного Дому та музичної школи, митці, науковці, культурологи.

Присутні активно обговорювали формат проведення першого Глинянського фестивалю, присвяченого завершенню проекту.

Фестиваль запланований на 7 липня 2017 року і вже з першого організаційного зібрання вдалося  виизначити його назву і формат. Фестиваль духовного розвитку «Глинянськеа мозаїка» обєднає всю місцеву громаду і найкращим чином представлятиме створення сааме НВК інтелектуально-розвиткового  значення.

А вже у наступні пятницю, субботу та неділю в комплексі проходитиме чергове дійство – бажаючі зможуть отримати детальні знання з питання як придумати, написати та впровадити свій проект і де отримати для цього кошти. Додатково наголошуємо про те, що всі дійства у МОЗАЇЦІ поки, що є безкоштовними, тому всі охочі отримати якісну інформацію можуть, оперативно зареєструвавшись за посиланням http://mozaika.net.ua/news_inside.php?cat_3=82&lang=1 ,навчитися добрій справі.

Організатор подій та команда проекту щиро запрошують до співпраці і рекомендують слідкувати за можливими змінами та уточненнями на офіційній сторінці НВК «Мозаїка».  

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.