Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 16 травня 2017, 14:55

На Львівщині скаржаться на неякісне транспортне сполучення між Ходоровом і Жидачевом

львівські маршрутки

Через ремонт аварійного моста у Залісках із Ходорева до Жидачева вже навіть не їздять карети швидкої допомоги.

Про це повідомили Варіантам місцеві мешканці.

Через ремонт аварійного моста у селі Заліски Жидачівського району, який розпочався 11 травня, жителі прилеглих сіл вже майже тиждень не можуть без перебоїв доїхати на роботу.

Місцева жителька Оксана розповіла Варіантам, що про ремонт і перекриття аварійного моста Служба автомобільних доріг Львівщини попереджала заздалегідь, проте місцева влада не змогла організувати безперебійне сполучення між Ходоровом і Жидачевом.

За її словами, через міст у Залісках можна було найшвидше добратися до райцентру. Але тепер через його ремонт сполучення між Ходоровом і Жидачевом стало невнормованим і незручним: жителям прилеглих сіл доводиться йти або на електричку "Стрий-Ходорів", або їхати через Новий Розділ.

"Зранку 11 травня нам вдалося добратися на роботу ще як завжди. Проте вже ввечері з доїздом додому виникли проблеми. Щоб дістатися Ходорова, я їхала спочатку в Новий Розділ, там сідала на маршрутку до Ходорова, а перед пунктом призначення довелося сідати на ще одну маршрутку. На це все мені пішло дві з половиною години в один бік. І я вже не говорю, що такий доїзд виходить значно дорожчим", – зазначила Оксана.

Також вона наголосила, що вже станом на сьогодні мешканці, які їдуть із Ходорова, перед мостом у Залісках змушені виходити з маршрутки, щоб його перейти. Після цього їх вже забирає інший транспорт, що курсує до Жидачева.

Більше того, з Ходорова до Жидачева вже не їздять карети швидкої допомоги.

"Дотепер ніхто не знає графіку руху маршрутки, що курсує до Жидачева. Невже місцева влада не може на зупинках розвісити оголошення чи автостанцію повідомити? Я дзвонила на жидачівську автостанцію, там мені сказали, що письмового графіку вони не мають, натомість продиктували мені його по пам'яті. В неділю маршрутки з Жидачева курсують кожні дві години, але не всі водії дотримуються такого графіку", – підкреслила Оксана.

Зазначимо, міст у с. Заліски Жидачівського району розташований на відтинку дороги Ходорів-Жидачів, яка є частиною європейського автошляху Е50.

Наприкінці березня тут обвалилась частина мосту.

Фото: Варта 1

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.