Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Четвер, 18 травня 2017, 11:16

За рік чиновник поліції охорони Львівщини заробив шість мільйонів

львівська поліція

Працівник управління поліції охорони у Львівській області Андрій Боляк задекларував більше коштів, ніж Богдан Дубневич, як з'ясували Варіанти, йдеться про технічну помилку. 

Про це йдеться у його декларації за 2016 рік.

Минулулого року молодший інспектор роти фізичної безпеки управління поліції охорони у Львівській області Андрій Боляк задекларував 6 458 128 грн заробітної плати.

У нього також є готівка у 1 575 005 939 грн та фінансові зобов'язання на 1 538 824 грн.

У декларації вказано, що Боляк проживає у Винниках, однак він не задекларував ні власного житла, ні автівки, ні рахунків у банках.

Як йдеться на сайті OpenDeclarationBot, з такими доходами Боляк зайняв друге місце у списку найбагатших чиновників України, перегнавши народного депутата Богдана Дубневича та Президента Петра Порошенка.

Як пояснив Варіантам речник Управління поліції охорони у Львівській області Денис Харчук, Андрій Боляк допустив технічні помилки у своїй декларації про доходи за 2016 рік. А його реальна заробітна плата минулоріч становила близько 64 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.