Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

платна парковка

П'ятниця, 19 травня 2017, 12:47

У Львові створять платну парковку навколо "Вернісажу"

платна парковка

Парковку на 73 місця обслуговуватиме Львівавтодор.

Відповідне рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком ухвалив рішення "Про обладнання зони паркування "Вернісаж", згідно з яким ЛКП "Львівавтодор" облаштує на чотирьох вулицях у центрі міста плану парковку на 73 місця.

"Паркувальна зона не буде замість "Вернісажу". Земельні ділянки визначені на чотирьох вулицях: Низький Замок, Театральна, Лесі Українки та Вірменська. Це фактично ті паркувальні місця, які вже існують, просто тепер на них здійснюватиметься безпосередня діяльність із надання послуг паркування. Зону обслуговуватиме Львівавтодор на підставі того, що комунальне підприємство виграло конкурс на визначення земельних ділянок для паркування", – розповів начальник управління інженерного господарства Львівської міськради Олександр Одинець.

За його словами, вартість паркування становитиме 8 грн за годину. Місцеві жителі паркуватимуть свої автівки безкоштовно.

Розподіл паркомість виглядатиме так: вул. Вірменська – 18 паркомісць, вул. Лесі Українки – 10 паркомісць, вул. Театральна – 25 паркомісць, вул. Низький Замок – 20 паркомісць.

"Дані земельні ділянки ми об'єднуємо в одну зону паркування, що сприятиме більшому порядку та комфорту мешканів та гостей міста, більшим надходженням до бюджету міста й обліку цих доходів. У паркувальні зоні буде встановлено три автоматичні в'їзні-виїзні термінали, через які здійснюватиметься плата за користування паркомісцем", – пояснив Олександр Одинець.

Облаштувати таку платну парковку Львівавтодор має до середини червня.

Зазначимо, звичайна плата за паркування у Львові становить 6 грн за годину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.