Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шевченка, 60

Середа, 31 травня 2017, 16:39

Забудову на вулиці Шевченка у Львові визнали незаконною

Шевченка, 60

Львівська міськрада затвердила фірмі документацію на будівництво багатоповерхівок із порушеннями.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Будінспекція провела позапланову перевірку діяльності виконавчого комітету та управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради щодо забудови земельної ділянки під будівництво житлового кварталу на вул. Шевченка, 60.

Як встановили у ДАБІ, міськрада затвердила ТзОВ «Патриаком» 9 містобудівних умов і обмежень на цю ділянку, однак вони були з порушеннями.

Відтак, будінспекція вирішила скасувати дії містобудівних умов і обмежень на цб забудово та зупинити усі будроботи на вул. Шевченка, 60 у Львові.

Нагадаємо, ще у вересні 2016 року міськрада дозволила цій фірмі свести на вул. Шевченка, 60 багатоповерхівки та переробити пам’ятку архітектури місцевого значення.

Як йдеться у єдиному реєстрі декларацій, ТзОВ «Патриаком» зареєстроване на вул. Шевченка, 60 у Львові, її власниками є компанія "Аджіндо Лімітед" (Кіпр) та Марк Рональд Райнер (Великобританія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.