Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 1 червня 2017, 15:04

Львівська "Батьківщина" збирає підписи проти продажу землі

ВО "Батьківщина"

Львівська міська організація ВО "Батьківщина" проводить кампанію зі збору підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення.

Як повідомив голова ЛМО ВО "Батьківщина" Ігор Коць, збір підписів проводять активісти в шести громадських приймальнях партії у Львові, а також в наметах, встановлених у районах містах.

Кожний львів'янин може щодня з 10.00 до 17.00 взяти участь у акції і поставити свій підпис в підтримку заборони продажу землі.

"Підпис кожного львів'янина рятує українську землю від продажу, – переконаний Ігор Коць. – Ми повинні зупинити владу в бажанні саме зараз, а умови відсутності вичерпного земельного кадастру, виставити цей найцінніший ресурс на продаж. Тому вимагаємо продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель. Українська земля – не товар, це – власність народу. Лише він повинен визначати як нею розпоряджатись".

Нагадаємо, ВО "Батьківщина" спільно з Асоціацією фермерів України ініціювала збір підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Станом на сьогодні зібрано понад 350 тисяч підписів.

ВО "Батьківщина" також розпочала інформаційну кампанію про недопустимість продажу сільськогосподарської землі і запустила спеціальний проект "Українська земля – не товар". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.