Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

П'ятниця, 2 червня 2017, 16:01

У Львові директор фірми пропонував прокурору вісім тисяч доларів

Прокуратура Львівської області

За ці гроші прокурор мав закрити кримінальне провадження щодо розкрадання коштів із бюджету Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, сьогодні правоохоронці затримали директора підприємства, який намагався надати працівнику прокуратури у Львові хабар у 8,4 тисяч доларів.

За ці кошти підприємець вимагав закрити кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів під час проведення робіт з реконструкції однієї із вулиць Львова вартістю у 44 млн грн.

Під час цього розслідування було встановлено, що через затвердження фіктивних актів виконаних робіт бюджет Львова втратив понад 1,2 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення директору про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України. Йому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, у травні поліці відкрила кримінальне провадження щодо посадовців одного із департаментів Львівської міської ради, які уклали договір на проведення реконструкції однієї із вулиць Львова, хоча більшість робіт були виконані лише на папері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.