Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

debaty.sumy.ua

Вівторок, 6 червня 2017, 13:06

У Львові патрульні спіймали п'яного водія, на якого склали 6 адмінпротоколів

п'яний водій

23-річний чоловік поводився агресивно, ліз під колеса патрульним, а також не визнавав, що перебуває у стані алкогольного сп'яніння. 

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

У ніч на неділю, 4 червня, патрульні побачили, як автомобіль Volvo порушив правила дорожнього руху на вулиці Стрийській і проігнорував вимогу про зупинку. Екіпаж поліцейських зупинив автівку аж вулиці Рубчака.

23-річний водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння й поводився агресивно. Більше того, перевірку на стан сп’яніння чоловік проходити відмовився.

"Тоді нетверезий водій зателефонував на 102 і повідомив, що у нього конфлікт поліцією. Коли екіпаж приїхав на місце, чоловік продовжив свою неадекватну поведінку. Коли патрульні намагалися від'їхати, він перешкоджав руху авто і ліз під колеса. Чоловіка доставили у відділ поліції, де ще винесли дві постанови – за появу у громадських місцях в нетверезому стані та за порушення правил дорожнього руху пішоходам, перебуваючи у стані сп'яніння", – йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова.

Загалом на горе-водія склали 6 адмінпротоколів: за невиконання вимог про зупинку та керування в нетверезому стані, за порушення правил дорожнього руху, за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського, а також за небажання відповісти за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.