Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озеро

Вівторок, 13 червня 2017, 11:50

На Львівщині дозволили купатися у 15 озерах

озеро

У області підготовлені для відпочинку 15 водойм у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, безпечними для відпочинку на території Перемишлянського району є: місто Перемишляни (озеро «Молодіжне»), с. Коросно (ФОП «Гац М.Б.») та в с. Стрілки (ТзОВ «Єдем-Резорт і spa»).

Натомість у Жовківському районі дозолили купатися у с. Воля-Гамулецька (база відпочинку «Альбатрос»), с. Майдан (база відпочинку «Чарівні озера»), а у  Миколаївському районі – с. Задорожнє на озері «Байкал»: ПП «Гові» – №1 та №2, ПП Буфан І.М., Яхт-клуб «Щипель О.М.», відпочинковий комплекс «Робінзон» та ФОП Романик Я.В «Чорна перлина».

На Пустомитівщині дозволено відпочивати на водоймі у с. Давидів (ПП «Случ Плюс» господарство «Бухта Вікінгів»), с. Купяшин (ДП СОБ «Львівська Швейцарія»), с. Лісневичі (відпочинково-розважальний комплекс «Озерний край»), а у Дрогобицькому районі – «База відпочинку «Майдан» у с. Майдан.

Також ще декілька озер у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах, Золочівському та Яворівському районах вже готують для відпочинку мешканців.

Однак, не можна купатися у озерах Борислава, Трускавця, Самбора, Самбірського, Старосамбірського та Турківського районів.

Нагадаємо, цьогоріч літа львів’яни зможуть купатись у двох озерах у Брюховичах і у Винниківському озері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.