Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

Середа, 14 червня 2017, 13:59

На Львівщині в оренду здали 335 земельних ділянок

земельна ділянка

Наразі область входить у трійку регіонів за проведенням земельних аукціонів.

Про це повідомляє видання "Щоденний Львів".

Як зявила під час круглого столу щодо формування ринку землі в Україні, начальник відділу обліку земель головного управління Держгеокадастру у Львівській області Вікторія Луценко, земельні аукціони є основною умовою цивілізованого функціонування ринку землі є забезпечення з боку держави прозорого механізму її продажу.

"Львівська область входить в топ-3 регіонів, де найбільш активно проводяться земельні аукціони. В такий спосіб передано уже 335 земельних ділянок. І до місцевих бюджетів за цей період надійшло майже 9 млн гривень", – наголосила Вікторія Луценко.

 

За її словами, на більшість лотів є відразу 3-4 претенденти, а кінцевий результат при стартовій ставці в 8% сягає 45%.

Нагадаємо, за результатами земельних аукціонів, які відбулися у 2016 році, у області здали в оренду 169 земельних ділянок держвласності загальною площею 3,1 тис га та терміном на 7-10 років для ведення сільськогосподарського виробництва та фермерського гоподарства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.