Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

театр «Воскресіння»

Четвер, 15 червня 2017, 11:17

Міськрада виділила чотири мільйони на ремонт чотирьох театрів Львова

театр «Воскресіння»

Йдеться про театр «Воскресіння», театр для дітей та юнацтва, театри ім. Лесі Українки та ім. Леся Курбаса.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом на ремонти театрів з міського бюджету Львова передбачено 4,3 млн грн, а на закупівлю обладнання та предметів довгострокового користування для театрів – 500 тис грн.

Відтак, у Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» вже зараз проводяться внутрішні роботи в приміщенні театру. Закінчити усі роботи планують до кінця серпня 2017 року. Тут триває ремонт даху театру, проведуть реконструкцію системи електропостачання.

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва наразі проводяться роботи з капітального ремонту фасаду.

Щодо реставраційно-ремонтних робіт даху та фасаду Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки – оголошується тендер на виконання робіт та розробляється проектно-кошторисна документація на проведення ремонту внутрішнього дворика театру.

Також для реставрації фасаду Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса тривають експертизи проекту, початок робіт запланований на серпень цього року. До початку опалювального сезону тут планується провести реконструкцію системи опалення театру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.