Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 15 червня 2017, 18:25

15 червня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 15 червня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вчора ввечері народний депутат Олег Барна отримав серйозну травму в результаті зіткнення його автомобіля з трамваєм у Києві.

Як з'ясувалося, за кермом легковика Skoda перебував Олег Барна. Від удару трамвай зійшов з рейок, з вікон вагону вилетіли шибки, а у автівки Барни через потужний удар відірвався бампер авто і відлетів на кілька метрів, також сильно пошкоджений капот машини.

Серед декількох осіб, які постраждали в ДТП, – Олег Барна і пасажир авто. Депутат з травмою черепа був доставлений в реанімацію київської лікарні. Станом на 15 червня лікарі називають стан Олега Барни стабільним і заявляють, що життю потерпілого нічого не загрожує.

Сам депутат визнав свою провину в ДТП. 

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про смерть радянського актора і режисера Олексія Баталова, який помер сьогодні вранці на 89-му році життя. 

Олексій Баталов знявся більш ніж в 60 фільмах: "Чисто англійське вбивство", "Зірка привабливого щастя", "Летять журавлі", "Три товстуни", "9 днів одного року", "Справа Румянцева", "Дама з собачкою" та інших.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.