Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовква

ua.igotoworld.com

Прес-реліз,   Четвер, 22 червня 2017, 10:06

У Жовкві стартує щорічний молодіжний фестиваль

Жовква

Рекострукція історичного бою, лазерне шоу та концерт за участю Ivan NAVI – на вихідних Жовква фестивалить.

Щорічний молодіжний фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті цього літа уже втретє проходитиме у королівському містечку Жовква на Львівщині.

Фестиваль приурочений Дню молоді і проходитиме 24 та 25 червня. Унікальність фесту в тому, що він проходить у стінах Жовківського замку та є безкоштовним.

Головна мета заходу – популяризація Жовкви та унікальних історико-архітектурних пам’яток міста, збільшення його туристичної привабливості, організація активного відпочинку для жителів Жовкви та гостей міста.

«Родзинка» фестивалю в тому, що він є некомерційним, а його організатори – ініціативна молодь Жовкви, яка займається підготовкою до свята на волонтерських засадах.

За словами організаторів, цьогорічний #GazonParty вразить своїм креативом та яскравістю. Адже у планах не лише потужний концерт відомих гуртів та виконавців на сцені, але й цікава програма за межами сцени.

Зокрема, у рамках фесту заплановано масштабне відтворення історичних боїв професійними реконструкторами з Кам’янця-Подільського, Києва, Львова та Замостя (Республіка Польща). Загалом заплановано вечірній бій у суботу, 24 червня, о 23 годині за межами Жовківського замку. А в неділю, 25 червня, реконструктори відтворюватимуть історичну подію – захоплення Жовківського замку козаками Богдана Хмельницького.

Також у програмі свята творчі майстер-класи, спортивні змагання, показові виступи, розіграші подарунків. Окрім цього, у рамках фесту проходитиме ярмарок вуличної їжі. На завершення, заплановане потужне лазерне шоу на стінах замку та open air дискотека.

Звісно ж, драйвовий настрій гостям свята створюватиме яскрава концертна програма на великій сцені. У неділю з 17.00 години на сцені виступатимуть Жовківські таланти – танцюристи, співаки, музичні гурти. Після облоги замку, яка триватиме з 19.00 до 20.00 години – концертна програма продовжиться виступами відомих гуртів. О 20 годині – запалюватиме «Midnight Colours», з 21.00 – яскравий рок-настрій творитиме Michelle band.

Хед-лайнером цьогорічного #GazonParty буде нове ім'я української танцювальної музики – Ivan NAVI, чиї треки упродовж останніх півроку не сходять з перших позицій українських музичних хіт-парадів.

Фестиваль проходить без жодних політичних гасел та агітаційних виступів зі сцени.

GazonParty відбувається при фінансовій підтримці депутатського корпусу Жовківської міської ради, а також при підтримці та допомозі підприємств та підприємців Жовкви, активних жителів міста.

Прогнозована кількість відвідувачів фестивалю 5 тисяч осіб. Участь у фестивалі для всіх відвідувачів є безкоштовною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.