Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Стадіон Україна

Четвер, 29 червня 2017, 13:35

Львівськi "Карпати" повертаються на стадіон "Україна"

Стадіон Україна

Футбольна команда розпочне новий сезон на стадіоні "Україна". 

Про це повідомляє інформаційний центр футбольного клубу "Карпати".

Зважаючи на відсутність договору, а також будь-яких професійних навиків керівництва "Арени Львів", львівські "Карпати" вимушено розпочнуть новий сезон на стадіоні "Україна".

ФК "Карпати" став ініціатором 5-річного контракту з "Ареною Львів", а самі переговори ініціював ще з лютого. Однак, керівництво "Арени Львів" регулярно затягувало перемовини, зривало їхній процес чи то власним небажанням чи то відсутністю будь-яких менеджерських бачень.

Остання пропозиція футбольного клубу залишилася без відповіді. Таким чином, у клубу не залишилося іншого виходу, як повернутися на стадіон "Україна". Детальніша інформація про переговори між "Карпатами" та "Ареною Львів" буде опублікована згодом.

В інтерв'ю інформаційному центру ФК "Карпати" генераьний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький повідомив, що клуб почав переговорний процес щодо ноговго договору в лютому, але керівництво "Арени Львів" не вчинило достано дій, аби його укласти.

"Для "Карпат" було дуже важливо свої домашні матчі проводити на новому і комфортному стадіоні. Але біда в тому, що керують цією прекрасною спорудою повні профани і дилетанти, які не мають ані управлінського досвіду, ані розуміння, як треба заробляти гроші, ані найменшого поняття про футбольний менеджмент. "Арена Львів" – це державне підприємство, яке потребує величезних коштів на обслуговування. Кожна копійка для такої споруди мала б бути важливою, адже зараз ніхто не може дозволити собі розкидатися грішми", – розповів Юрій Дячук-Ставицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.