Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вулиця Віри,Надії,Любові

Youtube храму Віри,Надії,Любові та матері їх Софії

Четвер, 29 червня 2017, 16:59

У Шевченківському районі Львова буде свята вулиця

Вулиця Віри,Надії,Любові

Неподалік здійснюється спорудження УГКЦ, що вплинуло на вибір назви безіменної вулиці.

За відповідне рішення сьогодні на сесії проголосували 47 депутатів Львівської міської ради.

Безіменна вулиця, що з'єднує Миколайчука і Пилипа Орлика називатиметься Віри, Надії, Любові. 

Шевченківській районній адміністрації доручено у місячний термін виготовити та встановити таблиці з назвою "Вулиця Віри, Надії, Любові".

Неподалік здійснюється спорудження Храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії УГКЦ, що власне вплинуло на вибір назви вулиці. Окрім церкви та двох гаражних кооперативів, інших будівель поки що немає. З громадою району було проведено зустрічі з приводу найменування даної вулиці та зібрано понад 500 підписів на підтримку присвоєння їй назви.

7 квітня 2017 року Виконавчим комітетом Львівської міської ради прийнято рішення №285, яким затверджено зміни до детального плану території району Збоїща в межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика – вул. І. Миколайчука. Відтак, згідно з інформацією відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби управління архітектури та урбаністики відповідно до детального плану території міста по території, яку пропонується найменувати, проходить червона лінія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.